Keresés:
 Frime

Etanol alapú helyi fertőtlenítő spray

A termék ismertetése:
A borászat legkényesebb művelete a palackozás. A napi tisztítási és fertőtlenítési munkák alapos elvégzése mellett sem kerülhető el, hogy a töltendő bor, a vele érintkező gépegységektől újra fertőződjön. Ezért szükség van egy olyan gyorsan és hatásosan használható fertőtlenítő szerre, amellyel  naponta több alkalommal, bizonyos időközönként megismételhetjük a fertőtlenítést a legkényesebb pontokon, mint pl. töltőszárak, dugózó gép szorítópofák, csapok és szelepek kivezető csonkjai, stb.
A FRIME spray hatásos helyi fertőtlenítő szer penészgombák, élesztő tenyészetek és baktériumok ellen. Rendszeres használatával megelőzhetők az újrafertőződésből adódó palackozási hibák.
Mivel a szer a fertőtlenítő hatását az etanol révén fejti ki és a bor is tartalmazza természetes módon ezt az anyagot, így öblítése nem szükséges.
A FRIME spray használata praktikus a borkészítés minden fázisában, ahol fennáll a lehetősége annak, hogy egyik bortételből vagy melléktermékből átfertőződjön egy másik tétel. Ilyen helyek pl. laboreszközök, laborasztal, mérő-és mintavételi eszközök, lopók, stb.

Alkalmazás:
Tekerjük el a szórófej négyszög alakú tartóját 90°-kal, majd kb. 25-30 cm távolságból a kar többszöri meghúzásával permetezzük a szert a kívánt helyre. A legalább 1 perc hatásidő eltelte után a munka folytatható. A műveletet legalább fél- egyóránként ismételjük meg!

Figyelmeztetés!
Az etanol fokozottan tűzveszélyes anyag, ezt az alkalmazás és a tárolás során vegyük figyelembe!
Használata alatt az étkezést és dohányzást kerüljük. A permet köd szembe ne kerüljön!
A fertőtlenítést a palackozó gép álló helyzetében végezzük, mert a mozgó gépelemek balesetveszélyt
jelentenek!

Csomagolás:
1 literes szóró flakon,
5 literes utántöltő kanna.

Tárolás:
Jól szellőző hűvös helyen, a tűzveszélyes anyagok tárolási előírásait figyelembe véve.
A termékhez biztonságtechnikai adatlap tartozik!

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép