Keresés:
 Albumina D’ uovo

Nagyértékű vörösborok kíméletes derítéséhez. (tojásalbumin)

A termék leírása:
A tojásalbumin friss tojások fehérjéjének szárításával nyert derítőszer, melynek specifikus flokkuláló hatása van a vörösborok azon alkotórészeivel, amelyek a kesernyés, „húzós” ízt okozzák (keserű tanninok). A termék a javasolt adagolásban nem változtatja meg a bor aromatikus jellemzőit, nem befolyásolja a színt. Kerekíti, finomítja a bor ízét, egyszerűbbé, könnyebbé teszi a szűrést. A tojásalbumin hosszabb, fahordós érlelésre szánt, értékes vörösborok derítőszere.

Felhasználás:
A terméket 10-szeres mennyiségű hideg vízben (10-15 C*) oldjuk fel! Az így előkészített oldatot adjuk a tejes bormennyiséghez, majd alaposan keverjük el! A tökéletes hatás elérése érdekében tartós keverőlapátos keverést, vagy keringetést ajánlunk.

Adagolás:
5-10 g/hl. (adagolási irányérték)
A pontos adagolási mennyiség megállapításához előzetes laboratóriumi próbaderítés javasolt.

Csomagolás:    1 kg-os tasakokban.

Tárolás:     hűvös, száraz, erős szagoktól mentes helyen.

A 106/1997 (XII. 19.) FM rendelet ( A bortörvény végrehajtási utasítása) 2. sz. melléklet 2/e pontja szerint borászati felhasználása engedélyezett.

OÉTI szám: 1512/2000

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép