Keresés:
 Savoury Blanc

Fehér borok stabilizálásához, végső szerkezetének kialakításához, „finomseprőn tartással”.

Bevezetés:
A SAVOURY a modern technikával összhangban lévő biotechnológiai termékek új sorozata, melyet arra fejlesztettek ki, hogy stabilizálja a borokat, és közben teljes értéket adjon a természetes összetevőknek, különösen a poliszacharidoknak és a manno-proteineknek. Az elmúlt pár év kutatásai mind azt mutatják, hogy pozitív hatása van ezeknek az alkotórészeknek a borok ízére és stabilitására. Köztudott, hogy ezen természetes alkotórészek egy része eltűnik már erjedés közben, de leginkább erjedés után, mikor a bor lefejtésre kerül a seprőről.
Mikor a meghosszabbított kapcsolat a bor és a seprő (finomseprő) között nem lehetséges, akkor a borász a SAVOURY-ban találja meg a tökéletes megoldás arra, hogy javítson a bor organoleptikus jellemzőin és stabilitásán. A SAVOURY sorozatot a bor típusán és a technológiai összefüggésein alapuló különleges eljárás során tanulmányozták.

 


A SAVOURY sorozat tartalmazza:
•    Savoury Soft: az összes bortípushoz
•    Savoury Blanc: fehér borokhoz
•    Savoury Rouge: vörös borokhoz

A Savoury Blanc jellemzői és alkalmazása:
A Savoury Blanc pozitív hatást gyakorol az ízlelhető összetevőkre és a bor stabilitására. Ez a tanninok jelenlétének, valamint a poliszacharidok és a manno-proteinek tekintélyes dúsításának köszönhető, melyeket speciálisan erre a használatra válogatott élesztő sejtfalak feldolgozásából nyertek.
A Savoury Blanc antioxidáns hatást fejt ki és ez a fenolok, tartarátok és a proteinek stabilizásálában is nagy segítséget jelent.
A Savoury Blanc használata csökkenti a kénes szagok megjelenésének kockázatát, mely a természetes seprőn tartás miatt előfordulhat, és segíti azok adszorpcióját, ha már jelen vannak.

Összetétel:
Speciálisan válogatott és feldolgozott élesztősejtfalak  + hidrolizálható tanninok.

Adagolás és használati utasítás:
20-50 g/hl a bor típusától, a kontaktidőtől és a hőmérséklettől függően.
Ajánlott feloldani a Savoury Blanc-t langyos vízben (max. 50 0C) egy tiszta edényben. Kavarja meg az oldatot és öntse bele a többi kezelni kívánt borba. Szintén nagyon hasznos folytatni a termék ismétlődő kevergetését a kezelési periódus során, amely néhány héttől néhány hónapig tarthat. Várjon ülepedésig, majd fejtse át a bort egy tiszta tartályba.

Csomagolás:

1 kg-os csomag

Ez a termék nem minősül károsnak, így ehhez nem csatolunk anyagbiztonsági adatlapot.

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép