Keresés:
 Vaslin Szervízanyagok

„Vaslin” zsírpatronok.
A Vaslin-Bucher cég a belsőorsós mechanikus szőlőpréseknél egyedülálló kenési megoldást alkalmaz: a menetes orsót a nyomólapban elhelyezkedő zsírpatronok kenik, melyet rúgó szorít az
orsóhoz. Ezáltal a kosár bármely irányú mozgatásakor kényszerkenés valósul meg az orsó és az anya között, amely jelentősen megnöveli a prés élettartamát.
A zsírpatronok többféle méretben készülnek:

  • Ø 26 mm-es: Vaslin 3 hl-es Hobby, Vaslin Veritas sorozat: 7 hl-es, 10 hl-es, 15 hl-es  PHP 5-ös tipusok.
  • Ø 32 mm-es: Veritas 22, Veritas 32, Cognac 40, PHP 25, PHP 35, CEP 250, CEP 420, CEP 650, CEP 700, CEP 1000 tipusok.
  • Ø 45 mm-es: CEP 2000 tipus.


Vaslin olaj:
A Vaslin tipusú szőlőprések belső kosárnyomás adata a nyomólapokon elhelyezett érzékelő tömlőtől a nyomáskapcsolókig egy hidraulika tömlőn keresztül jut el, amely élelmiszeripari hidraulika olajjal van feltöltve. Mivel az olaj útjában több mechanikus áttétel és csatlakozó van, ezért fennáll a veszélye, hogy a hidraulika olaj elszivárog. Ennek azzal járhat, hogy a nyomáskapcsoló vagy egyáltalán nem működik, vagy rossz nyomás értéken kapcsol. Mivel a prés hajtóművét a nyomáskapcsolók vezérlik, ezért ennek hibájából maradandó préskosár és nyomólap károsodások adódhatnak.

Vaslin zsír:
A vaslin prések orsón kívüli zsírzó helyeinek kenésére szolgáló, speciálisan adalékolt élelmiszeripari kenőzsír.

A VASLIN- BUCHER tipusú szőlőprések és egyéb szőlőfeldolgozó berendezések garanciális követelménye, valamint a későbbi zavartalan működés feltétele, hogy csak gyári szerviz-anyagokat használjunk.

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép