Keresés:
 Mary

Általános kézi tisztítószer (élelmiszeripari felhasználásra)

A termék leírása:
A Mary környezet központú irányítási rendszer keretein belül, környezet kímélő módon előállított, univerzális tisztítószer. Egyik felhasználási területe a kézmosás, jó zsíroldó és diszpergáló hatása révén rendkívül hatékony kéztisztítószer. Kiválóan eltávolítja a szennyeződést és könnyen leöblíthető.
A Mary tisztítószerként rendkívül hatékony, így az élelmiszeripar minden területén általánosan alkalmazható a szociális helyiségek tisztántartására. Tenzid tartalma révén remek zsíroldó és szennyeződés eltávolító hatású .
Kiválóan alkalmas a hagyományos Ultra kiváltására.
Előnye, hogy könnyen leöblíthető és tökéletesen eltávolítja a szennyeződést anélkül, hogy bármilyen maradékot hagyna maga után. A termék nem agresszív, közel semleges kémhatású, így rendeltetésszerű használata során teljesen ártalmatlan az emberre és anyagokra. Biológiailag 80 %- ban lebontható, higított állapotban sem a talajra, sem a talajvízre, élővízre terhelő hatása nincs.
OÉTI eng.sz.: 174-1/1999

Műszaki adatok:

  • Megjelenési forma (halmazállapot): folyadék)
  • Szín: halványárga
  • Szag: a termékre jellemző


Munka- és balesetvédelmi előírások:

Elsősegélynyújtás
Belégzés esetén: Rendeltetésszerű felhasználásnál belégzési veszély gyakorlatilag nem fordulhat elő.
Bőrre jutás esetén: Folyékony kéztisztítószerről lévén szó, a kezet tisztítás után bő vízzel le kell öblíteni!
Szembejutás esetén: Legalább 10-15 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Irritáció vagy panasz észlelésekor szakorvost kell felkeresni!
Lenyelés esetén: A szájüreget vízzel alaposan ki kell öblíteni, egy pohár vizet vagy tejet kell itatni és azonnal orvosi kezelés szükséges! Az erős habzás miatt hánytatni nem szabad!

Kezelés és tárolás:
Kezelés: külön előírások nem szükségesek.
Tárolás: eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve, 15-30 °C-on kell tárolni!
Gyermekek kezébe nem kerülhet!
Eredeti csomagolásban, szakszerűen tárolva 9 hónapig tartható el.

Hulladékkezelés, ártalmatlanítás:
A rendeltetésszerű felhasználás során keletkezett szennyvíz minőségének élővízbe bocsátás esetén a 3/1984 (II.7.) OVH rendelkezésben és az azt módosító 33/1993. (XII.23) KTM rendeletben, közcsatornába bocsátás esetén a 4/1984 (II.7.) OVH rendelkezésben és az azt módosító 34/1993 (XII.23.) KTM rendeltben foglaltaknak kell megfelelnie.

A termékhez biztonságtechnikai adatlap tartozik!

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép