Keresés:
 Solfoliquid 25

Kénező folyadék borászati felhasználásra.

Technikai jellemzők:A SOLFOLIQUID olyan termék, amely must vagy bogyózott szőlő kénezésére szolgál. Szelektív a hatása, mert az SO2 felszabadulása mellett sem gátolja a kívánatos élesztő (sejt) osztódását, miközben hatástalanítja a baktériumokat. A nitrogén alkotórészek megfelelő aránya biztosítja az élesztők számára a táplálékforrást.


Használata az erjesztés során egészséges, hosszú ideig eltartható bort fog eredményezni. A SOLFOLIQUID 25 tehát egy szabályos és teljes erjedést tesz lehetővé, jó hozamokkal, alacsony illósav képződéssel és stabil színnel.

Alkalmazás:

A SOLFOLIQUID 25-öt közvetlenül a szőlőhöz kell adagolni zúzás közben, vagy hozzáadhatjuk a cefréhez is, de szigorúan homogenizálva.

A SOLFOLIQUID 25 használatának előnyei:

* Az élesztő számára nitrogén forrás biztosítása, úgy, hogy az anyag kénessav tartalma a szelektív hatás miatt nem gátolja érdemben az élesztők erjesztési képességeit.
* Az oxidáció megakadályozása a kén dioxid redukáló hatása révén a szín és az íz következetes megőrzésével egyidejűleg.
* A színkioldó és megőrző hatás a kék szőlők esetében.

Használati utasítás:

A SOLFOLIQUID 25-öt már a szőlő beszállítása során is alkalmazhatjuk a ládákban lévő szőlőre porlasztva, vagy a bogyózással egy időben a bogyózandó szőlőre adagolva, de legkésőbb a kipréselt musthoz öntve..

Összetétel:

Ammónium biszulfit 35,7%

Demineralizált víz 64,3%

SO2 250 gr/l

NH4 66,7 gr/l


Csomagolás:

250 g-os palackokban

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép