Keresés:
 Wax-Cap

Ledugózott palackok dugóvégeinek kiöntéséhez. ( „viaszsapka” )

A WaxCapTM a jelenleg piacon lévő palackok többségéhez használható, mivel igazodik a nagyobb nemzetközi szabványokhoz (ISO, CETIE, AFNOR).

Stílus kérdése
A WaxCapTM jelenti az üvegdesign megújulásának a kezdetét. A képesség, hogy differenciáljuk a termékünket, hogy megkülönböztessük másokétól, játssza a legnagyobb szerepet abban, hogy magunkhoz vonzzuk a fogyasztót függetlenül a bor jellegétől – hogy ez egy testes, hosszú érlelésű bor vagy egy könnyű, gyümölcsös bor, melyet a palackozás után nem sokkal elfogyasztanak. Egy bor nem csak a fajtája vagy a jellemzői miatt tűnik ki a többi közül, hanem az imázsának és az érzésnek köszönhetően, amit a borospalack ébreszt a vevőben. Köztudott, hogy egy bor esetében az első benyomás mindig vizuális jellegű. A csomagolás kivitelezése alapvető feltétel ahhoz, hogy érzéseket közvetítsünk a vásárló felé, azokat az érzéseket, melyeket a vevő újra átél, mikor megkóstolja a bort.
A WaxCapTM különválik a hagyományos csomagolási típusoktól. A bortermelő olyan palackokat és címkéket használhat általa, melyek teljesen különböznek azoktól, melyek jelenleg a piacon vannak, és következetesen reklámozza a borát elegáns és eredeti módon.
A WaxCapTM további előnyöket is kínál: Egyszerűbb kihúzni a dugót, ha nem szükséges, hogy először a kapszulát vegyük le. A vásárló a WaxCapTM -pel mindkettőt egyszerre távolítja el. E jellemző azt jelenti, hogy a dugót nem lehet kihúzni anélkül, hogy a viasz meg ne sérülne.
És nem utolsó sorban a WaxCapTM környezetbarát. Olyan anyagokból készítették, melyek élelmiszerrel való érintkezése engedélyezett. Ez azt jelenti, hogy a vásárló biztonságban érezheti magát, tudván, hogy a WaxCapTM garanciát vállal az alapanyagokért, melyek messze felülmúlják a megkövetelt európai szabványokat.
WaxCapTM : Az egyszerű ötletek sokszor nagyszerűek is!
WaxCapTM -et használ jelenleg a világ összes nevesebb borásza, mivel így innovatív üvegeket használhatnak vonzó és eredeti kivitelezéssel, annak érdekében, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét.

Az előnyök

A forma tükrözi a tartalmat
Egy kiváló bor azzal teszi magát ismertté, ahogyan előadja magát. A WaxCapTM olyan üvegek esetén használatos, melyek teljesen különböznek a hagyományos kapszulával ellátott átlagos alakú üvegektől. Ez azt jelenti, hogy a borászok új megoldásokat és innovatív kinézetű palackokat választhatnak annak érdekében, hogy sokkal hatékonyabban fel tudják kelteni a fogyasztók figyelmét.
A legjobb ötletek egyben a legegyszerűbbek is
Fogjon egy dugóhúzót, szúrja át a kapszulát és húzza ki a dugót. A WaxCapTM –el csupán három egyszerű lépésre van a kedvenc borától. A vesződség a hagyományos tető eltávolításával már a múlté!
A WaxCapTM idő előtt érkezik
A WaxCapTM egy nagyon magas biztonsági standardot nyújt a higiénia terén, hiszen minden összetevőjének élelmiszerekkel való közvetlen érintkezése engedélyezett, bár ez a tulajdonság még nem követelmény a jelenlegi európai normákban.
Biztonság a fogyasztónak
A WaxCapTM mivel rátapad a dugóra, eggyé válik vele, tehát lehetetlen kihúzni a dugót anélkül, hogy össze ne törne a kapszula. Hatékonyan teremt egy hamisítás-biztos pecsétet.
Csak néhány csepp ragasztó, és a WaxCapTM tökéletesen rátapad a dugóra. Lehetetlen meghamísítani a bort, hiszen a dugó kihúzásához fel kellene törni a viaszsapkát.
A WaxCapTM -pel egyszerűb eltávolítani a kapszulát. Csak át kell szúrni a dugóhúzóval és a dugóval együtt kijön, ellentétben a hagyományos kapszulákkal, melyeket le kell venni először. A piackutatások szerint a kiskereskedők, étteremtulajdonosok és a vásárlók előnyben részesítik a WaxCapTM -et, mert szerintük így egyszerűbb kihúzni a dugót.

Főbb jellemzők:

Névleges méret:
Átmérő 17,35 mm ± 0,1 mm 18,35 mm ± 0,1 mm
Vastagság 3,05 mm ± 0,1 mm 3,05 mm ± 0,1 mm 
Súly 0,47 g ± 0,05 g 0,52 g ± 0,05 g

Kérésre más méret is lehetséges.

Alapanyagok:
A mikrokristályos viasz összetevői, a poliolefinok és a színpigmentek megfelelnek az FDA normáknak és azoknak az európai uniós szabályoknak, melyek az élelmiszerrel való közvetlen érintkezést szabályozzák.
Színek:
Standard színek: kék#3, napkelte sárga #37, erdei zöld #18, burgundi #2, lila #15, meggypiros #27, fekete #7.
Igény szerint más színek is lehetségesek.
Nyomás:
A borász logója domború vagy homorú nyomással feltüntethető mindkét oldalon.
Tanúsítvány:
A WaxCapTM megfelel a CEE 27-7-93 2238/93-as határozat 1-es számú függelékének és a későbbi időszerűsítésének a boros palackok kapszuláit illetőleg. A D.M. 21.3.73 és későbbi időszerűsítései valamint a 89/109/CEE, 82/711/CEE, 85/572/CEE, 90/128/CEE, 92/39/CEE, 93/8/CEE, 95/3/CE, 96/11/CE, 97/48/CE Európai Uniós direktíva szerint a  WaxCap tanúsítvánnyal rendelkezik az olyan anyagok használatát illetően, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerrel.

Csomagolás:
A WaxCapTM -et műanyag zsákokban, bedobozolva szállítjuk. A dobozok mérete 31cm x 31cm x 31cm. Minden doboz maximum 20,000 tetőt tartalmaz.

Tárolás:
A WaxCapTM-et szobahőmérsékleten, 10°C és 24°C között kell tárolni.

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép