Keresés:
 Flavy FX Tandem

A Flavy FX Tandem lett az új koncepciója a cross-flow szűrésben, az innováció legfontosabb eleme a két gép összekapcsolása, melyek egy időben és különböző módon működnek: az egyik a nyers bort szűri, míg a másik az első gép által visszatartott mennyiségre koncentrál.
A Flavy FX Tandem mindkét szűrőjének van a saját alkalmazása, tartja a saját paramétereit és a megfelelő membránt használja.

A Flavy FX Tandem a szűrést egy műveletben végzi el mindenféle előszűrési művelet nélkül. A szűrt bor tökéletesen fényes, tiszta (zavarosság < 1 NTU, kis eltömődési ráta) és stabil (csíraszegény), teljes mértékben tekintettel a bor minőségére. Az egymást követő fokozatokra épülő működésnek köszönhetően az eltömődés jelentősen csökken, a holt mennyiség, a borveszteség pedig alig 0,1 % vagy akár 0,05% a szűrt bor mennyiségéhez képest, köszönhetően a hatékonyság jelentől javulásának.
A szűrlet online kezelése lehetővé teszi a tételenkénti kezelést, és javítja a pince szervezettségét.

A műveletek teljes mértékben automatizáltak és egy érintőképernyővel ellátott professzionális központi PC vezérli, amely egyúttal jelentést is készít az adott napi szűrési műveletekről illetve a membránok regenerálásáról. Ezek a jelentések ADSL csatlakozással hozzáférhetők az Interneten keresztül.


 Nyomtat   
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép