STYLE# – tölgyfa chips termékcsalád
Tölgyfa alternatívák széles választékát kínálja (Francia és Amerikai tölgy)
További információk
Tömeg | 10 kg |
---|---|
Terméktípus | STYLE# 21, STYLE#31, STYLE#32, STYLE#42, STYLE#51 |
Termékleírás:
A STYLE# termékcsalád tölgyfa alternatívákat kínál, melyek széles választékát Quercus spp. fajok különböző mértékű pörkölése biztosítja, így eltérő érzékszervi hatásokat kölcsönöznek a borok számára. A gyártási folyamat során kiemelt figyelmet kap, az alapanyag gondos kiválasztása, szárítása és pörkölése egyaránt. Ezek a termékek semmilyen vegyi kezelésen nem esnek át. Emellett a szemcseméret (2.25 cm²) precíz kalibrálása biztosítja a pozitív összetevők gyors és biztos felszabadulását. Mindezen tényezők jelentősen hozzájárulnak a fa és a bor közötti harmonikus egyensúly kialakulásához.
STYLE#21 (Francia tölgy, enyhe pörkölés):
- Aromás komplexitást nyújt, kiemelve a borok gyümölcsös és fűszeres karaktereit.
- Erősíti a szájban érzett struktúrát.
STYLE#31 (Francia tölgy, teljes pörkölés):
- Fokozza a szájban érzett édességérzetet.
- Kellemesen pörkölt fás jegyeket, menta és fűszeres karaktereket (fahéj, szerecsendió, szegfűszeg) kölcsönöz.
STYLE#32 (Amerikai tölgy, teljes pörkölés):
- Erősíti a borok gyümölcsösségét.
- Jelentősen hangsúlyozza az édességérzetet.
- Kókusz, karamell („toffee”) ízjegyeket kínál.
STYLE#42 (Amerikai tölgy, hosszan tartó pörkölés):
- Intenzív gyümölcsös jegyeket, pörkölt és enyhén füstös aromákat biztosít.
- Fokozza a borok frissességét, volumenét és lágyságát.
STYLE#51 (Francia tölgy, intenzív pörkölés):
- Volument, hosszan tartó ízérzetet és kifejezett pörkölt aromákat és teltséget ad a boroknak.
- Erőteljes és kifejezett pörkölt jegyeket hoz
Adagolás:
Adagolási irányérték: 100-400g/Hl- az alkalmazás idejét, és mennyiségét a bor egyensúlyi állapotának megfelelően kell igazítani.
Csomagolás és tárolás:
A STYLE# chips termékek 10 kg-os zsákokban érhetők el, amelyek két darab 5 kg-os infúziós zsákot tartalmaznak, élelmiszeripari felhasználásra alkalmas anyagból. Tárolásuk száraz, hűvös helyen javasolt.