Interker-wein Kft borászati kezelőanyagok ikon fehér

EVER

Megbízható borkezelés a modern borászat igényeire szabva

„Több mint húsz év együtt – számunkra ez nemcsak idő, hanem közös sikerek története!”

Az 1973-ban alapított EVER S.r.l. az olasz borászati segédanyagok és technológiák egyik meghatározó gyártója és fejlesztője. A cég Pramaggiore-ban létesített központjából kiindulva mára több kontinensen jelen van, termékei pedig világszerte használatban állnak családi pincészetektől a nagybani termelőkig.

A fél évszázados tapasztalatukra építve a legmodernebb kutatási eredményeket integrálják, hogy a bor minőségének stabilitása, egyensúlya és ízvilága minden esetben garantált legyen. Innováció és tradíció, biztonság és fenntarthatóság egységben.

    Ever-logo

    Piaci jelenlét és technológiai fókusz

    Az EVER komplex technológiával szolgálja ki a borászatokat: legyen szó kisméretű családi pincészetről, ültetvényborászatról vagy ipari kapacitású üzemről.

    A cég saját kutatási-fejlesztési háttérrel, magas tisztaságú alapanyagokkal és az alkalmazástechnika iránti elhivatottsággal alkot termékeket. Minden termékünknél kulcsfontosságú a szenzoros hatás, a stabilitás és a technológiai biztonság.

    Termékkategóriák és kiemelt termékek

    Az EVER kínálata lefedi a borászat teljes technológiai láncolatát, minden kategóriában nagy tisztaságú, megbízható, könnyen alkalmazható termékeket kínálva.

    Élesztők

    A MYCOFERM élesztőtörzsek széles körben alkalmazhatók reduktív fehér-, rozé- és vörösborokhoz. Friss, gyümölcsös karaktert adnak, magas alkoholtoleranciával, fruktofil és kriofil tulajdonságokkal. Stabil, tiszta erjedést biztosítanak, alacsony H₂S és SO₂ termeléssel.

    Tápanyagok

    Organikus (Creaferm), kombinált (Nutrozim) és gyorsan biohasznosítható (Zimovit T52) formulák az élesztők teljesítményének maximalizálására. Fontos szerepük van az aromaprofil formálásában, valamint stuck fermentációk megelőzésében.

    Enzimek

    Granulált és folyékony formulák must- és borászati alkalmazásokhoz: pektinbontás, aroma-felszabadítás, szűrhetőség és stabilitás javítás. Alkalmasak mind fehér, rozé, mind vörös technológiákhoz.

    Mannoproteinek, poliszacharidok

    Autolizált élesztőhártyákból előállított komplexek, melyek antioxidáns hatással, fehérje- és borkőkiválás-csökkentéssel, valamint testesség-növeléssel járulnak hozzá a bor minőségéhez.

    Tanninok

    Szőlő-, tölgy- és kombinált eredetű készítmények a szín- és aroma stabilizálására, szerkezetépítésre, oxidáció elleni védelemre. Mikrooxidációval is kompatibilis típusok.

    Fa chipsek

    Francia (Quercus robur, petraea) és amerikai (Q. alba) tölgyfajokból készülő, különböző pörkölésű termékek. Céljuk a bor érlelési profiljának finomhangolása, édességérzet, testesség és aromatikus komplexitás növelése.

    Derítőszerek és stabilizálószerek

    A legszélesebb spektrumú kínálat a fehérje-, kolloid-, szín- és aromaegyensúly biztosítására. Allergénmentes alternatívák, természetes és szintetikus kombinációk, gyors ülepedés és hatékony adszorpció.

      Miért válasszon minket?

      Az Interker-Wein Kft. több mint 20 éve az EVER hivatalos partnere Magyarországon. Nem csupán a kiváló minőségű borászati segédanyagokat biztosítjuk hazai borászatoknak, hanem azokat a komplex bortechnológiai megoldásokat is, amelyek mögött az EVER kutatás-fejlesztési szemlélete, innovációja és megbízhatósága áll.

      Az EVER termékei az érzékszervi minőség, a technológiai biztonság és a fenntarthatóság egyensúlyára épülnek – mi pedig segítünk abban, hogy ezekből a borászok a legtöbbet ki tudják hozni. Szakértő csapatunk tanácsadással támogatja ügyfeleinket a megfelelő termék kiválasztásában és szakszerű alkalmazásában – legyen szó erjesztésről, derítésről, stabilizálásról vagy érlelésről.

      Mi nem csak szállítók vagyunk – technológiai partnerei kívánunk lenni minden olyan borászatnak, amely a minőséget, a biztonságot és az előrelátó gondolkodást tartja szem előtt.

      További kérdés esetén keresse kollégáinkat a központi irodánk elérhetősségén!