Aromatic UVA – Kombinált antioxidáns

Hidrolizálható és kondenzált tannin alapú kombinált antioxidáns (Szőlőhöz, Musthoz, Cefréhez)

További információk

Termékleírás

Az AROMATIC UVA hidrolizálható és kondenzált tanninokat, továbbá kálium-piroszulfitot és L-aszkorbinsavat tartalmaz. A készítmény hármas hatással rendelkezik: antioxidáns, antioxidáz és antiszeptikus tulajdonságú, amely különösen hatékony a bor aromatikus és ízprofiljának megőrzésében. Előnye, hogy lehetővé teszi a kén-dioxid adagolás csökkentését, miközben hatékonyan védi a szőlő és must aromáit.

Főbb jellemzők

  • Hármas hatás: antioxidáns, antioxidáz és antiszeptikus

  • Aromavédelem és ízprofil-megőrzés erjesztés alatt és után

  • Hatékony védelem oxidáz enzimek ellen, különösen lakkáz esetén

  • Kén-dioxid adagolás csökkenthető, mivel 10 g/hl adagolás kb. 27 mg/l SO₂-t biztosít

  • Egyszerű adagolás – az aktív összetevők szinergiája révén nincs szükség külön adagolásra

  • GMO-mentes, az európai szabályozásnak megfelelően előállított

Alkalmazás és adagolás

  • Ajánlott dózis: 10–20 g/hl közvetlenül a szőlőre vagy mustra adagolva

  • Előkészítés: 1:10 arányú vízzel való hígítás segíti a homogén eloszlást

  • Alkalmazási terület: szőlő, cefre, must – különösen vörösborok erjesztéséhez és problémás (rothadt) alapanyagok esetén

 

Csomagolás és tárolás

  • Elérhető kiszerelések: 1 kg-os csomagolásban és 5 kg-os zsákban

  • Tárolás: száraz, hűvös helyen, eredeti csomagolásban