Webshop

Kategóriák
1–12 termék, összesen 48 db
-
Borkén – Kálium-metabiszulfit (E 224)
A borászat egyik legfontosabb antioxidáns és mikrobiológiai stabilizáló anyaga
-
Aszkorbinsav
Kiemelt szerepet játszik a borok oxidáció elleni védelmében
-
Borkősav (L+)
Must és bor savpótlására, pH-csökkentésre
-
Citromsav-monohidrát
Technológiai segédanyag borhoz és musthoz.
-
Cuprosol (Stabilizált Rézszulfát oldat)
A bor kénhidrogénes jegyeinek megszüntetésére
-
Szénsavas mész (Kalcium-karbonát CaCO₃ – E170)
Nagy tisztaságú CaCO₃, fehér por alakú savcsökkentő szer borászathoz
-
Tejsav 80%-os
Borászati savszabályozásra és ízharmonizációra
-
Aszkorbinsav (E300 – C-vitamin)
Tiszta L(+)-aszkorbinsav, oxidációgátló tulajdonsága miatt kiválóan alkalmazható a borászatban
-
Kénlap
Pince fertőtlenítéshez és hordók kénezésére
-
Granulált kén
elsősorban hordók fertőtlenítésére és a bor védelmére használatos
-
Törzsoldat – 5%-os kén-dioxid (SO₂)
5%-os antiszeptikus kén-dioxid törzsoldat borok oxidáció és fertőzések elleni védelmére. Pontosan adagolható, borkén és kénspray helyettesítője.
-
Everdec D100 – Aktívszén
Foszforsavval aktivált aktívszén. Kiváló a pinkes és barnás árnyalatok, valamint ochratoxinok csökkentésére mustokban és borokban. [Vegán, Bio, Allergénmentes]