Webshop

Kategóriák
1–12 termék, összesen 102 db
-
Borkén – Kálium-metabiszulfit (E 224)
A borászat egyik legfontosabb antioxidáns és mikrobiológiai stabilizáló anyaga
-
Aszkorbinsav
Kiemelt szerepet játszik a borok oxidáció elleni védelmében
-
Borkősav (L+)
Must és bor savpótlására, pH-csökkentésre
-
Citromsav-monohidrát
Technológiai segédanyag borhoz és musthoz.
-
Seitz K széria – szűrőlapok – 40×40 cm
Sterilszűrés, bor- és mustszűrés, nagy áteresztés, hosszú élettartam, élelmiszeripari alkalmazásra.
-
Enolmatic / Enolmaster Szűrőbetét – 0,20 mikron
Újrahasználható, élelmiszerbiztos TENCO szűrőbetét Enolmaster és Enolmatic vákumtöltőkhöz
-
Enolmatic / Enolmaster Szűrőbetét – 5 mikron
Újrahasználható, élelmiszerbiztos TENCO szűrőbetét Enolmaster és Enolmatic vákumtöltőkhöz
-
Enolmatic / Enolmaster Szűrőbetét – 0,50 mikron
Újrahasználható, élelmiszerbiztos TENCO szűrőbetét Enolmaster és Enolmatic vákumtöltőkhöz
-
Enolmatic / Enolmaster szűrőbetét – 1 mikronos
Újrahasználható, élelmiszerbiztos TENCO szűrőbetét Enolmaster és Enolmatic vákumtöltőkhöz
-
HOBRAFILT “N” – szűrőlapok – 20×20 cm
Tiszta, stabil bor steril, finom vagy durva szűréssel
-
HOBRAFILT “N” – szűrőlapok – 40×40 cm
Tiszta, stabil bor steril, finom vagy durva szűréssel
-
Cuprosol (Stabilizált Rézszulfát oldat)
A bor kénhidrogénes jegyeinek megszüntetésére