Keresés:
 Tanplenum
Speciális szerkezetjavító anyag a borok testességének, érzékszervi tulajdonságainak fokozásához.

Általános jellemzők és alkalmazások:

A TANPLENUM egy új fejlesztés eredménye, amely jó minőségű francia tölgyfa tannin (Quercus Robur és Quercus Petraia tölgyből) és szőlő poliszaccharid új formátumú keveréke.

Az alapanyagok gondos válogatása és kezelése eredményezi a TANPLENUM kiegyensúlyozottan jó

minőségét. Nagy segítséget jelent a borászoknak a borok végső szerkezetének, komplex jellegének kialakításában. Használható közvetlenül a palackozás előtt, hogy optimalizáljuk a bor végső érzékszervi tulajdonságait.

Technikai jellemzők:

A TANPLENUM világos barna színű por alakú termék, édeskés ízzel, és egy kis fanyar, „összehúzó” jelleggel.

Rendkívül jól oldódik vízben és borban. Közepes felületi töltéssel rendelkezik.

Összetétele: hidrolizálható tannin, szőlőből származó poliszaccharid

Alkalmazás:

A TANPLENUM ajánlott minden prémium borhoz amiatt, hogy:

* Harmonizálja az íz és illat érzetet
* Fokozza a bor testességét
* Hosszú időre stabilizálja a bor jellemző színét
* Ideális körülményt teremt a bor érési folyamataihoz (mikrooxidációhoz)

Felhasználási útmutató:

Oldjuk fel a terméket 10-szeres mennyiségű vízben, majd egyenletesen keverjük el!

Öntsük a szuszpenziót a kezelendő borhoz (homogenizáljuk)!

Adagolás:

Fehér bornál: 1-3 g/hl

Vörös bornál 3-10 g/hl

Az optimális adag beállításához előzetes érzékszervi próbateszt javasolt.

Csomagolás:

1kg-os tasak, 10 kg-os karton
  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép