Keresés:
 Protocheck

Új módszer a borok fehérjestabilitásának megállapítására 2 perc alatt

Előnyei:

  • Standardizálható (az anion reagens egy tökéletesen hitelesíthető oldat)
  • Gyors (a reakcióidő nagyon rövid és az érték már egy perccel a vizsgálat után stabil)
  • Magas specificitás (a fehérjék elektropozitivitásán alapszik)
  • Korlátozott zavaró hatások (tanninok, poliszacharidok és a zavarosság nem akadályozza a reakciót)
  • Közvetlenül a borászatban elvégezhető (csak egy turbidiméter szükséges és egy csőteszt a reagenssel)
  • Nem szükséges leszűrni a mintát (a végső érték egy zavarossági differenciál a minta között és a teszt után)


Egy kartondoboz 50 vizsgálathoz elegendő fiolát tartalmaz.

  
  GWein Bucher Vaslin Gai Ever Hobra
  Belépés Jogvédő Nyilatkozat Honlaptérkép